Z-Wave Fibaro Home Center Lite Gateway

Artikkelnummer
FGHCL
kr 2 449,00 kr 1 959,20
På lager
Z-Wave Fibaro Home Center Lite Gateway

Fibaro Home Center Lite er et lite og kompakt, men smart hjemmesenter som arbeider sammen med alle andre enheter fra Fibaro. Home Center Lite vil bli hjernen i ditt hjemmeautomatiserte system, og er kompatibel med alle andre Z-wave-baserte systemer.

For å få så mye som mulig ut av Home Center Lite bør du også se på disse produktene: Dør- og vindussensor, bevegelsessensor, oversvømmelsessensor, dimmer ogrøykvarsler. 

Rask, liten og effektiv

Til tross for størrelsen har Home Center Lite et stort potensial. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre. Med de rette sensorene kan du overvåke hva det skulle være i hjemmet på mobiltelefonen eller nettbrettet. Med det smarte grensesnittet kan du sette opp kombinasjoner og regler som Fibaro-produktene dine skal følge.

Home Center Lite er kun 90 x 90 x 33 mm og med den diskrete designen passer den inn i de flest rom i alle hjem.

Enkel oversikt over alle Fibaro-produkter

Home Center Lite lenker alle dine kompatible produkter sammen slik at du kan kombinere flere enheter i en eneste virtuell enhet. Eksempelvis kan du kombinere tre termostater og en fuktighetssensor for å holde oversikten over temperaturen i huset.

Fordelen med dette er at du kan la alle Fibaro-produktene dine jobbe sammen for å utnytte enda flere funksjoner. Du vil ha full kontroll i grensesnittet på en enkel og brukervennlig måte.

Et smart overblikk over sammenkoblede produkter

Nye Home Center Lite gir deg en enda bedre integrering av det du har, som hjemmekino, TV eller lydanlegget.  Dette kan kobles opp mot Fibaro-appen slik at du kan bytte kanal, justere volum eller endre andre innstillinger. Dermed har du alt du trenger for å styre hjemmet i en brukervennlig og smart app på telefonen eller nettbrettet.

Produsent Fibaro
Din vurdering