Termostat Microtemp WiFi MWD5 med touch

Artikkelnummer
5493610
kr 2 499,00 kr 1 999,20
På lager

Termostat Microtemp WiFi MWD5 med touch

Termostat Microtemp WiFi MWD5-1999

  • "Alt-i-ett" digital urtermostat med WiFi
  • App for Android og iOS
  • Stor touchskjerm i farger og norsk meny
  • Dobbelt følersystem
  • Rask å montere - enkel å bruke

Microtemp WiFi MWD5 er en 16A "alt-i-ett" digital urtermostat som kan styres med App for iOS og Android. Termostaten har 2-polet bryter, dobbelt følersystem, lærefunksjon, åpent vindu-funksjon og fabrikkinnstilt spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn. MWD5 er kompatibel med en rekke gulvsensorer. Termostaten er oppe og går etter bare 5 trykk, og tilkobling til WiFi og App er valgfri. Monteres i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH (Se tilbehør).

Dobbelt følersystem muliggjør regulering av romtemperatur og minimum/maksimumbegrensning av gulvtemperaturen. Dette gjør termostaten spesielt egnet for parkett og flis- eller steingulv. Termostaten har 2-polet bryter og kan styre en last på inntil 3600W. Lærefunksjonen innebærer at termostaten lærer seg når den må starte oppvarmingen for å oppnå temperaturnivåene som er satt i spareprogrammet. Den har i tillegg en åpent vindu-funksjon som gjør at den skjønner om man har åpnet et vindu eller en dør, slik at den ikke overkompenserer med varme mens man lufter. For en enda lekrere installasjon kan MWD5 kombineres med designrammer fra Gira.

APPSTYRING
MWD5 kan styres ved hjelp av vår intuitive og stilrene App for iOS og Android. I Appen er det en installasjonsveiledning som gjør det enkelt å opprette en bruker og koble til termostatene. I Appen kan du blant annet:

  • Gruppere termostater i soner etter behov
  • Enkelt tilpasse spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn
  • Sette ønskede termostater i feriemodus eller frostsikring
  • Tidsbegrenset overstyring av spareprogrammet for den enkelte termostat/sone med modusene "Boost", "Komfort" eller "Øko" for de gangene man avviker fra spareprogrammet
  • Lese ut forbruksdata fra termostatene i oversiktlige grafer. Tilgjengelig i både App og på den enkelte termostat

BESKYTTELSESFUNKSJON
Termostaten har galvanisk skille mellom sterkstrøm og følerkrets, noe som reduserer sjansen for elektriske støt og brann. I tillegg består alle Microtemp av selvslukkende halogenfri plast som ytterligere reduserer muligheten for branntilløp og spredning.

MONTERING OG OPPSETT
MWD5 bygger bare 22mm inn i veggboks og har den velkjente Microtemp monteringsvennligheten. Termostaten er beregnet for montering i standard veggboks eller direkte på vegg. Etter at strøm og føler er koblet til, er MWD5 oppe og går etter kun 5 trykk. Termostaten tilkobles WiFi manuelt eller med WPS. Appen inneholder en konfigurasjonsveiledning som gjør tilkoblingen svært enkel.

Driftsspenning 100-240 V AC +/- 10% 50/60 Hz
Egetforbruk ≤0.5W
Utgangsrelé Sluttekontakt - SPST - NO
Temperaturområde 5 til 40°C
Frostsikring 5°C
Feriemodus 5°C
Bryter Innebygd avbryter 2-polet, 16 A
Back-up på ur 5 år
Kapsling IP21
Mål (B x H x D) 84x84x40
Reguleringsprinsipp PWM/PI
Barnesikring Ja
Forurensningsgrad II
Display 176x220 pixel TFT trykkfølsom berøring
WiFi IEEE 802.11 b/g/n - 2.4GHz
Kryptering WPA/WPA2
Din vurdering