EASEE HOME Ladeboks Rød

Artikkelnummer
6600976
kr 7 980,00 kr 6 384,00
På lager

Easee Home Ladeboks Sort

  • Passer til elbiler
  • Opptil 10x raskere lading enn i vanlig stikkontakt
  • Ladeeffekt opptil 12,8kW (230V) / 22kW (400V)
  • Type 2 tilkobling

Laderoboten vår skal ta en plass i fremtidens strømnett, og fungere som smarte strømventiler. Et ekslusivt produkt til en folkelig pris, hvor det eneste du trenger å tenke på er hvilken farge du vil ha.

 

22 kW

Full av kraft

Ladeboksen kan lade på både 1- og 3-fase og støtter lading opp til 22 kW. Den har en Type 2 standard ladekontakt. Med mulighet for å koble opptil flere i serie, start med 1 og utvid ved behov.

101 /3

Unik lastbalansering

Med Easee Home kan du lastbalansere opptil 3stk laderoboter per kurs uten behov for ekstra infrastruktur (trådløs). Easee Charge muliggjør lastbalansering av opptil 101 stk. laderoboter per kurs, både online og offline.

69 %

Liten

Laderoboten er 69% mindre og lettere enn andre elbilladere, med lignende funksjonalitet. Den veier kun 1,5kg! Dette betyr at vi sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast per produserte lader.

Laget i Norge
– for norske værforhold

Vi utvikler og produserer våre produkter i Norge. På denne måten skreddersyr vi våre produkter for norske hjem og bilførere. Samtidig støtter vi det norske næringslivet og sparer klimaet for betydlig klimautslipp ved transport.

Ladeboksen trives like godt på utsiden av et hus som på innsiden av en garasje. Dens komponenter er av høy kvalitet og er satt sammen på en helt spesiell måte. Den er IP54 sertifisert og er designet for å tåle det norske klimaet.

Vi ønsker at du som kunde skal ha tillit til at du har kjøpt varig kvalitet. Et produkt fra Easee leveres med 5 års garanti.

Din vurdering