i forandring

I forandring…

“Fantasi er viktigere enn kunskap.

Kunnskap er begrenset.

Fantasi omgir verden.”

-Albert Einstein -

♥ ♥ ♥

FILE00058Foto & Styling: Monica Brenne

Dette er egentlig et prøvebilde jeg knipset for å teste lysforholdene i et rom jeg fotograferte i. Stylingen var ikke ferdig og flere ting var ikke på plass. Men når jeg ser på bilde nå, liker jeg det jeg ser.  Jeg ser et bilde som  viser et rom rett før gjestene kommer, rett før lysene er tent og rett før musikken har startet. Jeg liker å tenke slik om livet og. At livet er fylt med skatter og at det er bare opp til meg å se dem. Livet er spennende de dagene jeg tenker slik. Og ikke fult så spennende de andre dagene…

 Er du glad i sitater? Jeg er! Ordene fra Albert Einstein er en av de! “Fantasi omgir verden…” Det er vel denne fantasien som dukker opp i meg når jeg ser på bilder, ser på møbler og ting. For meg er ikke et bilde bare  et bilde, en stol bare en stol. Nei, det er så mye mer! Bildet og stolen har en histore med seg og den liker jeg å se! Da starter fantasimuskelen og jeg er i gang;) Hva var tankene bak dette bilde tro? Hva ser jeg? Eller hva med stolen. Hvem har sittet i timevis ved skrivebordet og tegnet skisser på skisser til denne stolen? Fantasi kan brukes til så mangt, men jeg er glad jeg har min! For hva hadde jeg vært uten den? Grå!

Til sommeren har jeg blogget i 2 år. Tenk det! Å blogge, ble noe annet enn det jeg hadde tenkt… Det ble så mye mer.  Bloggen min skulle i utgangspunkt kun ha fokus på interiør. Nå ser jeg at den glir litt over i et mellomsjikte mellom interiør og tankespinneri. Vi forandrer oss i tankt med det vi gjør og sånn sett har bloggen vokst i takt med mine erfaringer og utvikling. Derfor er den som den er! Hvis du lurte…;)

Alle produktene kommer fra interiørbutikken Oppe og Nede på Hamar.

Fin dag ifra meg;)

Blogginnlegg levert av Twist24.com